Industriële vloeren

Industriële vloeren

Industriële vloeren in de praktijk.

De vloer van bedrijven moet zodanig worden behandeld dat ze niet snel beschadigen en bestand zijn tegen bepaalde schadelijke producten.

Iedere vloer zijn eigen behandeling

Het spreekt voor zich dat de eisen aan de vloer en de aanslagen daarop in industrieën zoals bijvoorbeeld de farmaceutische industrie totaal anders zijn dan die van een vleeswerkingsbedrijf of een bandenfabriek. Industriële vloeren moeten worden beschermd tegen het soort schade dat ze kunnen oplopen waarbij ook rekening gehouden moet worden met het te behandelen oppervlak.

Daarbij moeten wel een paar gezamenlijke kenmerken benadrukt worden. In de eerste plaats moeten industriële vloeren eenvoudig aan te leggen en te onderhouden zijn. Het komt steeds vaker voor dat ondernemers vragen om een afwerking zonder lasnaad om het  risico op breuken te verminderen. Bovendien moeten industriële vloeren slijtvast, waterafstotend en brandwerend zijn. Bepaalde bijzondere criteria kunnen worden vereist in sommige sectoren, zoals bestand zijn tegen koolwaterstof, maar ze moeten soms ook antistatisch, antislip of geluidsisolerend zijn.

Kies voor een vloerenspecialist zoals Latexfalt

Ondernemers moeten zich kunnen richten tot een professional die een vloer kan vinden die het beste past bij hun onderneming. Latexfalt beschikt over meer dan 50 jaar ervaring in dit vakgebied en heeft zijn eigen team van vloerenleggers. Lastofalt is ideaal voor cementen vloeren, want het is het beste bestand tegen zware mechanische belasting . Bitumen vloeren hechten uitstekend op beton en op steen.

De industriële vloeren van Latexfalt en de HD Vloer – Heavy Duty Vloer bieden aanzienlijke voordelen en de Skimcoat Afwerklaag biedt gladheid en een mooie afwerking. Coldfix Koude Reparatie Fix is ontworpen voor reparatiedoeleinden. Bedrijven kunnen ook kiezen voor synthetische vloeren die waterafstotend en heel esthetisch zijn. De keuze is zo ruim, dat het noodzakelijk is om van te voren precies vast te stellen waar de vloeren aan moeten voldoen om een optimale tevredenheid te bereiken.

Overtuigd van LateXfalt? Of had je graag meer info?
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij komen met een voorstel op maat terug!

Onze industriële vloeren ingedeeld volgens eigenschappen

Geluidsarme vloeren

Het geluidsarm maken van de vloer vormt een goed plan voor de ...

 

Slipvaste vloeren

Ongeacht het soort activiteit dat beoefend word, kan de ...

Antislip vloeren

Veiligheid is een prioriteit van elke onderneming. Het gebruik ...

 

Onderhoudsvrije vloeren

Een bedrijf zal altijd een vloer zoeken die eenvoudig is in het ...

Waterdichte vloeren

Vocht of water dat zich verzamelt op de vloer is zowel onesthetisch ...

 

Akoestische vloeren

Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met de problemen van geluidsoverlast. Deze kunnen ...

Slijtvaste vloeren

Bedrijven waar veel mensen of verkeer passeren zijn altijd op zoek naar ...