Keuken & Horecavloer

keukenvloeren
Vloeren van restaurants, keukens, sanitair en koel- en vriesruimtes worden vandaag de dag vooral geplaatst in kunststof.
Deze vloeren zijn niet alleen praktisch (antislip, onderhoudsvrij), maar ze voldoen aan alle eisen wat betreft hygiëne (HAACP-normen).

Alle vloeren worden ook naadloos geplaatst daarbij wordt er extra aandacht besteed aan de aansluiting met de muren, putten en goten want hier mogen er zeker geen naden zijn.

Eigenschappen horeca- en keukenvloer

Een vloer voor horeca of keukens moet zeker en vast tegen een stootje kunnen en eenvoudig te reinigen zijn. Daarnaast is ook de veiligheid van het personeel belangrijk en moet de vloer een antislip laag hebben. Tot slot moet de vloer ook voldoen aan alle HACPP normen zodat u op beide oren kan slapen bij een controle.

Voordelen Latexfalt horeca- & keukenvloeren

  • anti-bacterieel
  • eenvoudig reinigen
  • duurzaam en slijtvast
  • extra aandacht voor goten, putten en roosters

Welke vloer kiezen voor horeca en keukens

E-floor PU/CEM

E-floor PU/CEM

De E-floor PU CEM is een 3 component kunststofvloer op basis van een PU dispersie, harder en actieve minerale vulstoffen.

De E-floor PU/CEM is ontworpen…

E-floor TFD

E-floor TFD

De E-floor TFD is decoratief vloersysteem op basis van epoxyharsen en harder, gekleurde quartz,  en minerale vulstoffen.Deze vloer is toepasbaar in …
Wilt u meer informatie over onze keuken- & horecavloeren?
Contacteer ons voor een voorstel op maat.