Gietvloeren

Gietvloeren - E-floor RCWA

Gaat u kiezen voor gietvloeren als bekleding voor uw vloeren? Gietvloeren hebben de laatste decennia al heel wat aan belangstelling gewonnen. Een goed voorbeeld is dat dergelijke vloeren zelfs in de particuliere huizenmarkt terugvinden. Interieur architecten hebben de voordelen van dit product ontdekt. LateXfalt is een specialist van diverse industriële gietvloeren. Wij vertellen u graag waarom u moet kiezen voor een gietvloer.

Onze gietvloeren

E-floor RCWA

E-floor RCWA

De E-floor RCWA is een twee component, watergedragen verf op basis van epoxyharsen en harder. De coating heeft een hoge mechanische en chemische weerstand…

Voordelen

  • Makkelijk in onderhoud
  • Past in elke sector
  • Naadloos
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Toepasbaar op verschillende ondergronden

Epoxy gietvloer

Een Epoxy(giet)vloer is in de eerste plaats een stuk stijver en harder dan een Polyurethaan (PU) (giet)vloer, waardoor hij gevoeliger is aan scheuren. Het voordeel is wel dat deze kan geplaatst worden in een bredere waaier van kleuren en designs.

In de industriële sector worden de Epoxy gietvloeren vaak gekozen omdat ze resistent zijn tegen vloeistoffen (zuren, water), zeer hoge belasting aankunnen en onderhoudsarm zijn (hygiënisch). Het is niet voor niets dat we deze vloeren vaak terugvinden in ziekenhuizen en keukens.

Polyurethaan gietvloer

Een PU of polyurethaan (giet)vloer is dus inderdaad minder hard, waardoor hij warmer aanvoelt en stiller is. Deze elasticiteit zorgt er ook voor dat ze scheuroverbruggend zijn.

De hoge kras- en slijtvastheid maakt deze vloer dan ook interessant voor kantoren, winkels en sportzalen. Pu-gietvloeren zijn ideaal voor iemand die een eenvoudige, mooie en comfortabele gietvloer wenst.

 

Meer info over gietvloeren nodig?

Klik hier of vraag in de rechterbalk vrijblijvend een offerte aan voor jouw parkeerdak.
Wij komen terug met een voorstel op maat.