Cementvloer

Cementvloeren hebben veel synoniemen. Zo wordt dit soort vloer ook omschreven als een zandcementvloer, een specievloer, chappe, smeervloer of ondervloer. Een cementvloer wordt aangebracht op een stevige ondergrond zoals een betonvloer.

Cementvloer toepassing

Cementvloeren zijn ideaal als dekvloer over een bestaande betonvloer of andere oppervlakte. Hierdoor egaliseert het de ondergrond om daarna er een vloerafwerking op te leggen. In vele gevallen in de industrie kan men ook zonder afwerking de vloer laten liggen. Het voordeel van een cementvloer is dat er ook gemakkelijk kabels of zelfs vloerverwarming in verwerkt kan worden. Latexfalt heeft specifieke vloeren in cement ontwikkeld die naadloos kunnen aangebracht worden. Dit heeft als voordeel dat de onderhoudswerken minder complex zijn en er geen vuil tussen naden kan achterblijven.

Door de samenstelling van cement met kunststof kan de maximale belasting van de cementvloer aanzienlijk verhoogd worden. Een vloer van deze aard aanleggen, vereist veel knowhow en vakmanschap. Met meer dan 50 jaar projectervaring kan LateXfalt goede resultaten voorleggen en staan wij garant voor een perfect resultaat.

cementvloeren NMBS werkplaats

Meer info nodig?

Klik hier of vraag in de rechterbalk vrijblijvend een offerte aan voor jouw parkeerdak.
Wij komen terug met een voorstel op maat.

 

Deco-Crete® Terrazzo vloeren

Deco-Crete® Deco-Crete is een moderne esthetische hoogwaardige industrievloer, vergelijkbaar met terrazzo ...

 

Polymeerversterkte cementvloeren

De polymeerversterkte cementvloer is een naadloos ...