Magazijnvloeren

magazijnvloerenEen magazijnvloer kiezen lijkt op het eerste zicht enkel maar een kost waarop u zou willen besparen. Besparen op een magazijnvloer kan ernstige gevolgen hebben op uw logistieke processen en de veiligheid.

Elk magazijn is anders bestelwagens of heftrucks rijden soms af en aan, vloeistoffen kunnen de vloer beschadigen en vloeren moeten tegen extra belasting weerstand bieden. Latexfalt bekijkt samen met u welke magazijnvloer het best bij uw past.

Alle eigenschappen van een vloer voor magazijnen

De eigenschappen waaraan uw magazijnvloer moet voldoen zal beïnvloed worden van in welke branche u opereert. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van hoge heftruck dan is het zeer belangrijk dat de vloer vlak en bestand is tegen gewicht.

Werkt u dan bijvoorbeeld eerder met producten die stofvrij moeten blijven dan kiest beter voor een makkelijk reinigbare vloer.

Is het mogelijk dat water of andere vloeistoffen op de grond kunnen terechtkomen dan is het belangrijk dat de vloer een anti-sliplaag heeft, dit om uitglijden van uw medewerkers te vermijden.

Voordelen Latexfalt magazijnvloeren

  • Snel belastbaar
  • Slijtvast
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk

Welke vloer kiezen voor in een magazijn

E-floor RCWA

E-floor RCWA

De E-floor RCWA is een twee component, watergedragen verf op basis van epoxyharsen en harder. De coating heeft een hoge mechanische en chemische weerstand…
HD Vloer - Heavy Duty Vloer

HD Vloer – Heavy Duty Vloer

De HD Vloer – Heavy Duty Vloer is een bitumenkunststof / cementgebonden dekvloer. De toepassing van de HD Vloer – Heavy Duty Vloer is gelijk aan de Latexfalt …
Polymeerversterkte cementvloeren

Polymeerversterkte cementvloeren

De polymeerversterkte cementvloer is een naadloos en slijtvast vloersysteem op basis van kunststofemulsie en cement .

De polymeerversterkte cementvloer…

Skimcoat Afwerklaag

Skimcoat Afwerklaag

Skimcoat Afwerklaag is een zwartgrijze afwerklaag met een dikte van 0,5-2 mm , welke in één laag wordt aangebracht op een vlakke ondergrond. Al naar g…
Wilt u meer informatie over onze magazijnvloeren?
Contacteer ons voor een voorstel op maat.