Waterdichte vloeren

Waterdichte-bestendige-vloerenVocht of water dat zich verzamelt op de vloer is zowel onesthetisch als bron van toekomstige problemen. Het kan ook de vloer beschadigen en ongelukken veroorzaken. een industriële vloer met dus zeker en vast waterdichte vloereigenschappen hebben.

Een terugkerend euvel

Voor bedrijven vormt vocht op de vloer een euvel dat beter voorkomen kan worden dan genezen. Het verhoogt het risico op hoge kosten door reparaties, arbeid, tijd, maar ook in termen van imago. Daarom stellen de professionals meerdere oplossing voor op het gebied van de vloeistofdichte vloeren.

Het zijn vooral de gevoelige locaties zoals parkeergarages, parkeerdaken, vloeren van werkplaatsen, magazijnen, ondernemingen en hellingbanen die deze specifieke bescherming nodig hebben. Waterbestendige vloeren geven geen kans aan vloeistoffen om binnen te dringen en de vloer te beschadigen. Daarnaast zijn ze ook eenvoudiger in onderhoud en laten ze het water makkelijk wegvloeien.

Industriële vloeren met waterdichte eigenschappen

Parking dak

Parking dak

De vloeren van een dakparking hebben, net als een parkeergarage, heel wat te verduren. Niet alleen de belasting van de voertuigen wegen zwaar door,…

Kunststofvloeren

Kunststofvloeren

Vloeren in kunststof zijn ideaal op de bestaande bitumineuze en betonachtige ondergronden af te werken in de kleur die u zelf verkiest.

Kunststofvloeren…

Parkeerdaken en parkeervloeren

Parkeerdekken ondergaan de invloed van weer en wind zoals regen, sneeuw en de zon. Daarom is het belangrijk om een goede vloer te kiezen die bestand is tegen deze aanvallen. Het Parkdeck Parkeerdaken Systeem, op basis van een polymeer-emulsie van gemodificeerd bitumen heeft een groot waterafstotend vermogen. Al één dag na het aanbrengen is het behandelde oppervlak al toegankelijk.

Het Parkdeck Plus Systeem heeft dezelfde eigenschappen als het voorgaande product, maar vloeit het water beter af en is scheurbestendiger doordat het uit drie lagen bestaat. Wat betreft de vloeren van parkeergarages, naast waterdichtheid, moeten ze ook bestand zijn tegen slijtage. Vanuit dit oogpunt zijn talrijke alternatieve beschikbaar, zoals de Colortop EP/PU, de Colortop AC, de E-floor EPU, de E-floor TFD, de E-floor PU CEM en de E-floor SL.

Vloeren van werkplaatsen, magazijnen en bedrijven

Het is van vitaal belang voor een bedrijf om te beschikken over een vloeistofdichte vloer, ongeacht de aard van de activiteiten. Behalve de producten die geschikt zijn voor zowel werkplaatsen als magazijnen en hellingbanen, worden specifieke deklagen aanbevolen door de professionals. Het gaat hierbij met name om Lastofalt, HD Vloer, Parkdeck Parkeerdaken Systeem en Parkdeck Plus Parkeerdaken Systeem.