Slipvaste vloeren

slipvaste vloeren voor bedrijvenOngeacht het soort activiteit dat beoefend word, kan de professional met de slipvaste vloer profiteren van een optimale bescherming.

Slipvaste vloer voor professionele keukens

Als restaurateurs van hoog niveau en grote etablissementen hun keuze hebben laten vallen op de slipvaste vloer voor professionele keukens, dan is dat niet voor niets. Dit soort bekleding doorstaat elke test en levert tegelijk een uitzonderlijk comfort dankzij zijn slipvaste eigenschappen. De keuze is groot voor dit soort vloerbekleding. Kies daarom tijdens uw selectie voor een vloer die een grote weerstand biedt in het gebruik.

De bekleding die een perfecte hechting heeft op een ruw oppervlak, vormt ook een goede keuze. Sommige soorten vloeren voor professionele keukens zijn ook in staat om zware ladingen te dragen en kunnen tegen slijtage van producten. Ze beschikken ook over een uitstekende waterafstoting, waardoor ze ongevoelig zijn voor schade veroorzaakt door vocht. Dankzij deze prestaties wordt dit soort bekleding ook gewaardeerd door de farmaceutische industrie, de agro-voedingsindustrie en de laboratoria.

Industriële vloeren met slipvaste eigenschappen

Bitumen vloeren

Bitumen vloeren

Latexfalt heeft een ruim aanbod van dekvloeren op basis van bitumen. Bitumen vloeren hebben over het algemeen hogere elasticiteit waardoor deze uitermate…
Cementvloer

Cementvloer

Cementvloeren hebben veel synoniemen. Zo wordt dit soort vloer ook omschreven als een zandcementvloer, een specievloer, chappe, smeervloer of ondervloer….
Kunststofvloeren

Kunststofvloeren

Vloeren in kunststof zijn ideaal op de bestaande bitumineuze en betonachtige ondergronden af te werken in de kleur die u zelf verkiest.

Kunststofvloeren…

Parkeerdaken

Parkeerdaken

Bij de bouw van kantoren, winkelcentra of appartementen zijn parkeerdaken van cruciaal belang.

Er kan enerzijds gekozen worden voor een ondergronds…

Slipvaste vloeren voor bestelbusjes en kleine vrachtauto’s

Bedrijfsvoertuigen genieten een grote voorkeur van ondernemers. In tegenstelling tot lichte voertuigen zijn ze perfect aangepast aan transport van zware ladingen en voorwerpen die veel ruimte innemen. Sommige zijn zelfs aangepast aan specifieke behoeften.

Voor een optimaal gebruik zijn deze auto’s uitgevoerd met een slipvaste bekleding, vaak van een synthetisch materiaal of in het bijzonder, van rubber. Dit soort vloer is een garantie voor veiligheid omdat het stabiliteit garandeert en ook de vloer van uw voertuig beschermd tegen eventuele klappen.

In tegenstelling tot andere soorten bekleding heeft de slipvaste bekleding voor bestelbusjes en kleien vrachtauto’s een lange levensduur. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en verschillende diktes om te voldoen aan uw behoeftes. Ze zijn ook eenvoudig af te snijden zodat ze goed passend kunnen worden gemaakt op de vloer van uw bedrijfsvoertuigen. Wat betreft het leggen, een speciale kit of lijm is voldoende om deze bekleding op het oppervlak te bevestigen.