Onderhoudsvrije vloeren

Onderhoudsvrije-vloerenEen bedrijf zal altijd een vloer zoeken die eenvoudig is in het onderhoud en die tegelijk de intrinsieke kwaliteiten van zijn activiteiten bevoordeelt.

Onderhoudsarme vloer

Omdat ze de kosten minimaliseren en de schoonmaaktijd reduceren, is onderhoudsarme vloerbekleding zeer geliefd bij bedrijven. De gietvloer is één van de geschikte oplossingen, want om hem schoon te maken, is het is voldoende om hem , na het stofzuigen, af te nemen met een vochtige doek. Bovendien is hij geluidsarm, beschikbaar in verschillende kleuren, Uv-bestendig en zonder lasnaden.

Professionals bevelen ook de gelaagde vloeren aan, aangezien die vuilafstotend en antistatisch zijn. Bovendien kunnen de schoonmakers chemische reiniging of natte schoonmaak gebruiken voor het onderhoud. Tenslotte is de beton-ciré vooral geschikt voor kleine ruimtes vanwege zijn hoge prijs. Toch heeft het een esthetisch interessant aspect en het is voldoende om een spons met zeep of een poetsdoek er overheen te halen om vuil te verwijderen.

Industriële vloeren met onderhoudsarme eigenschappen

Bitumen vloeren

Bitumen vloeren

Latexfalt heeft een ruim aanbod van dekvloeren op basis van bitumen. Bitumen vloeren hebben over het algemeen hogere elasticiteit waardoor deze uitermate…
Cementvloer

Cementvloer

Cementvloeren hebben veel synoniemen. Zo wordt dit soort vloer ook omschreven als een zandcementvloer, een specievloer, chappe, smeervloer of ondervloer….
Kunststofvloeren

Kunststofvloeren

Vloeren in kunststof zijn ideaal op de bestaande bitumineuze en betonachtige ondergronden af te werken in de kleur die u zelf verkiest.

Kunststofvloeren…

Parkeerdaken

Parkeerdaken

Bij de bouw van kantoren, winkelcentra of appartementen zijn parkeerdaken van cruciaal belang.

Er kan enerzijds gekozen worden voor een ondergronds…

Onderhoudsarme en vlekvrije vloer

Natuurlijk zou het ideaal zijn om een geheel onderhoudsvrije vloer te hebben. Daarmee bedoelen we niet dat bezems en poetsdoeken in de prullenbak kunnen, maar eerder dat er zo min mogelijk hoeft te worden schoongemaakt. Tegels staan op de eerste plaats, want zelfs een groot oppervlak heeft alleen een bezem en een vochtige poetsdoek nodig. En als er beperkingen zijn die het leggen van de tegels moeilijk maakt, is er altijd nog de vinylvloer. Die kan met dezelfde middelen worden schoongemaakt.

Thermohout is ook geschikt voor gebruik buitenshuis en, naast zijn mooie aspect, verdraagt het insecten en schimmels. Als u een vloer zoekt die tegen vlekken kan, is een vloerbekleding van sisal wellicht de oplossing. Als die behandeld is, wordt die waterdicht en vlekbestendig. Bovendien verlengt dat de levensduur. U kunt ook uw toevlucht nemen tot PVC, linoleum, cementtegels, plavuizen of mozaïek.