Coldfix Koude Reparatie Fix

coldfix bitumen industrievloerenColdfix Koude Reparatie Fix is een voorgemengde reparatiemortel op basis van gemodificeerde bitumenemulsie en vulstoffen.
Coldfix Koude Reparatie Fix is ontwikkeld voor het herstellen van
alle soorten bedrijfsvloeren en geeft een blijvende hechting op nagenoeg elke vaste ondergrond, zoals asfalt, beton, hout, tegels, klinkers etc.

Als toepassingsgebieden kunnen benoemd worden:

  • Reparatiemortel voor versleten en stuivende betonvloeren.
  • Het maken van aanhelingen bij interne verbouwing en/of machineverplaatsing.
  • Het maken van opritten over fundatiebalken bij verzakking van de bestaande vloer.
  • Het opvullen van putten, gaten, beschadigingen en hoogteverschillen in betonvloeren, asfaltvloeren, betonplaten, straatklinkers, houten vloeren, etc.
  • Dichtslemmen van poriën en scheuren in asfaltvloeren en betonvloeren.
  •  Reparaties van uitgereden tegelvloeren, houten blokjesvloeren, etc.

Coldfix Koude Reparatie Fix Reparatiemortel is er in twee uitvoeringen:

  • Coldfix Koude Reparatie Fix Grof: voor uitvullingen dieper dan 8 mm.
  • Coldfix Koude Reparatie Fix Fijn: voor uitvullingen van 0 tot 8 mm.

bitumenemulsie voor het herstellen van alle soorten bedrijfsvloeren

 

 

 

Reparaties uitgevoerd met Coldfix Koude Reparatie Fix zijn bestand tegen nagenoeg elk intern transportmiddel, brokkelen niet uit en zijn stofvrij.
Coldfix Koude Reparatie Fix wordt koud verwerkt en geeft geen brandbare of schadelijk dampen tijdens het verwerken.

Reparaties uitgevoerd met Coldfix Koude Reparatie Fix zijn, afhankelijk van de dikte en de droogomstandigheden, snel weer belastbaar [1 tot 3 dagen].
De reparaties hebben, na volledige verharding, een minimum drukvastheid van 30 kg/cm².

Eventuele reparaties zijn ook uit te voeren in dunne lagen en kunnen zonder problemen op nul eindigen, met behoud van hun specifieke eigenschappen.

De reparatiemortel kan alleen worden aangebracht bij drogende omstandigheden en bij een omgevingstemperatuur boven 0 °C. Na het aanbrengen de specie verdichten en afpleisteren met een stalen spaan. De met cement gemengde specie moet binnen één uur na menging worden verwerkt.
Het te repareren oppervlak ruim inborstelen met een mengsel van één deel hechtemulsie [bijgeleverd] en één deel water. De eerste hechtlaag laten drogen en hierna direct de tweede hechtlaag. Aansluitend de Coldfix Koude Reparatie Fix in de natte hechtlaag aanbrengen.
De te leggen of te herstellen oppervlakken dienen schoon en vrij van stof, vuil en vet te zijn. Eventueel losse delen moeten worden verwijderd; doch gaten behoeven niet te worden uitgehakt.
Coldfix Koude Reparatie Fix heeft geen specifieke gezondheids en/of veiligheidseigenschappen die een gevaar voor mens of milieu kunnen veroorzaken.

 

 

In emmers van 25 kg
Mits droog en vorstvrij opgeslagen is Coldfix Koude Reparatie Fix zes maanden houdbaar
Circa 10 liter per m², 1 cm dik
1 volumedeel Portland Cement klasse A (niet bijgeleverd).
10 volumedelen Coldfix Koude Reparatie Fix. Meng het cement met enig water tot een klontvrije slurry. Voeg dit vervolgens aan de afgemeten hoeveelheid Coldfix Koude Reparatie Fix toe. Eventueel nog enig water toevoegen, zodat een goed verwerkbare, doch niet te natte, aardvochtige specie wordt verkregen. Het geheel mengen totdat het mengsel een egaal zwarte kleur heeft gekregen.

 

Offerte aanvragen

Brochure PDF


Productblad-Coldfix
Titel: Productblad-Coldfix (744 clicks)

Caption:

Filename: productblad-coldfix.pdf

Size: 28 KB