Latexfalt® Skimcoat

skimcoat bitumenvloer industrievloerenLatexfalt Skimcoat is een zwartgrijze afwerklaag met een dikte van 0,5-2 mm, welke in één laag wordt aangebracht opegalisatie- en afwerksysteem voor asfalt en beton een vlakke ondergrond. Al naar gelang van de ruwheid van de ondergrond wordt het systeem in twee of drie lagen aangebracht.

De Latexfalt Skimcoat afwerking wordt toegepast als egalisatielaag voor zowel oude als nieuwe asfalt- en betonvloeren. De Latexfalt Skimcoat is opgebouwd uit een mengsel van kunststof gemodificeerde bitumenemulsie, vulstoffen en cement.

 

De Skimcoat afwerking is een dunne, slijtvaste afwerklaag die tevens dampdoorlatend is. Hierdoor wordt bladderen of blaasvorming door ingesloten vocht voorkomen. Afhankelijk van concentratie en soort oliën of chemicaliën is de Skimcoat afwerking redelijk bestand tegen inwerking ervan.

De afwerking is in aanvang grijs/zwart en zal door gebruik zwart worden.

De werkplek moet glas- en waterdicht zijn en de omgevingstemperatuur moet tijdens verwerking > 0 °C zijn.
Aansluitend op de productiedag is de vloer na een dag geschikt voor loopverkeer.
Na drie dagen is de vloer geschikt voor intensief transport.
De Skimcoat afwerking kan worden gereinigd met behulp van een bezem of een schrob/boenmachine [pH-neutrale zeepoplossing].
Reinigen met behulp van oplosmiddelen is niet toegestaan.
Latexfalt Skimcoat heeft geen specifieke gezondheids en/of veiligheidseigenschappen die een gevaar voor mens of milieu kunnen veroorzaken.
De Skimcoat afwerklaag kan indien gewenst worden behandeld met een zwarte polymeerwas of op kleur worden gebracht met Latexfalt Colortop AC.
Voor elke andere afwerking adviseren wij om met Latexfalt contact op te nemen.

 

Offerte aanvragen

Brochure PDF


Productblad-Skimcoat
Titel: Productblad-Skimcoat (272 clicks)


Caption:


Filename: Productblad-Skimcoat.pdf


Size: 23 kB